Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ένα Μπλοκ Γραφείων 40 Ετών

780 Tianshan Road, Shanghai

Ένα Μπλοκ Γραφείων 40 Ετών Σε αυτό το κτήριο 40 ετών, διατηρούνται και βάφονται πρωτότυπα στοιχεία όπως κουφώματα και λαβές σκάλας και αφήνονται τα απαλά ίχνη χρόνου να διηγούνται ήσυχα την ιστορία. Ο πελάτης ειδικεύεται στις υπηρεσίες ανίχνευσης υπόγειων βοηθητικών προγραμμάτων. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι «βλέποντας το αόρατο», οπότε ένας μοντέρνος και μίνιμαλ κεντρικός διάδρομος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κρύβει τα δωμάτια με άνεση, αλλά να αποκαλύπτει διακριτικά τις πόρτες τους. Σε ολόκληρο το κτίριο, μπορείτε να δείτε νοσταλγική ατμόσφαιρα, μοντέρνα λειτουργικότητα και το chic της Κίνας να παίζει για να διατηρήσει και να αναζωογονήσει αυτόν τον ιστορικό χώρο.

Όνομα έργου : 780 Tianshan Road, Shanghai, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Ένα Μπλοκ Γραφείων 40 Ετών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.