Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ένα Μπλοκ Γραφείων 40 Ετών

780 Tianshan Road, Shanghai

Ένα Μπλοκ Γραφείων 40 Ετών Σε αυτό το κτήριο 40 ετών, διατηρούνται και βάφονται πρωτότυπα στοιχεία όπως κουφώματα και λαβές σκάλας και αφήνονται τα απαλά ίχνη χρόνου να διηγούνται ήσυχα την ιστορία. Ο πελάτης ειδικεύεται στις υπηρεσίες ανίχνευσης υπόγειων βοηθητικών προγραμμάτων. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι «βλέποντας το αόρατο», οπότε ένας μοντέρνος και μίνιμαλ κεντρικός διάδρομος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κρύβει τα δωμάτια με άνεση, αλλά να αποκαλύπτει διακριτικά τις πόρτες τους. Σε ολόκληρο το κτίριο, μπορείτε να δείτε νοσταλγική ατμόσφαιρα, μοντέρνα λειτουργικότητα και το chic της Κίνας να παίζει για να διατηρήσει και να αναζωογονήσει αυτόν τον ιστορικό χώρο.

Όνομα έργου : 780 Tianshan Road, Shanghai, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Ένα Μπλοκ Γραφείων 40 Ετών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.