Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου

Flying Table

Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου Μοναδικά έπιπλα, που φέρνουν χαρά. Απλά για παραγωγή. Δώστε την κίνηση ψευδαίσθηση. Κανένα άλλο ανάλογο για αυτά τα έπιπλα. Με την πρώτη ματιά, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι το τραπέζι δεν θα σταθεί και θα πέσει αμέσως, αλλά, συνδυάζοντας τις τρεις βασικές λεπτομέρειες: μεταλλικό σκελετό, ντουλάπι με συρτάρια και επιτραπέζια επιφάνεια, η κατασκευή έγινε σταθερή και σκληρή. Αυτή η ιδέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ντουλάπι, καπάκι και άλλα πράγματα. Όλα τα προϊόντα θα φέρουν την ψευδαίσθηση.

Όνομα έργου : Flying Table, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Flying Table Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.