Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου

Flying Table

Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου Μοναδικά έπιπλα, που φέρνουν χαρά. Απλά για παραγωγή. Δώστε την κίνηση ψευδαίσθηση. Κανένα άλλο ανάλογο για αυτά τα έπιπλα. Με την πρώτη ματιά, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι το τραπέζι δεν θα σταθεί και θα πέσει αμέσως, αλλά, συνδυάζοντας τις τρεις βασικές λεπτομέρειες: μεταλλικό σκελετό, ντουλάπι με συρτάρια και επιτραπέζια επιφάνεια, η κατασκευή έγινε σταθερή και σκληρή. Αυτή η ιδέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ντουλάπι, καπάκι και άλλα πράγματα. Όλα τα προϊόντα θα φέρουν την ψευδαίσθηση.

Όνομα έργου : Flying Table, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Flying Table Έπιπλα Σπιτιού Και Γραφείου

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.