Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκουλαρίκια

GEMEL

Σκουλαρίκια Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω έναν πολύτιμο λίθο χρησιμοποιώντας τη φόρμα τύπου ως μέθοδο κατασκευής μου και να χρησιμοποιήσω το προϊόν στα ιστορικά μου κοσμήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένας ελαφρύς πολύτιμος λίθος "Gemel". Το «Gemel» μπορεί να παραχθεί σε μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών. Το «Gemel» είναι ελαφρύ, καθιστώντας δυνατή τη μεγάλη πέτρα «Gemel» που φοριέται ως σκουλαρίκια, που είναι άνετα για τον χρήστη. Η χρήση του «Gemel» μου δίνει την ευκαιρία να ενσωματωθεί ένα ευρύ φάσμα σχημάτων και χρωμάτων στο σχεδιασμό κοσμημάτων μου.

Όνομα έργου : GEMEL, Όνομα σχεδιαστών : Katherine Alexandra Brunacci, Όνομα πελάτη : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Σκουλαρίκια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.