Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκουλαρίκια

GEMEL

Σκουλαρίκια Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω έναν πολύτιμο λίθο χρησιμοποιώντας τη φόρμα τύπου ως μέθοδο κατασκευής μου και να χρησιμοποιήσω το προϊόν στα ιστορικά μου κοσμήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένας ελαφρύς πολύτιμος λίθος "Gemel". Το «Gemel» μπορεί να παραχθεί σε μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών. Το «Gemel» είναι ελαφρύ, καθιστώντας δυνατή τη μεγάλη πέτρα «Gemel» που φοριέται ως σκουλαρίκια, που είναι άνετα για τον χρήστη. Η χρήση του «Gemel» μου δίνει την ευκαιρία να ενσωματωθεί ένα ευρύ φάσμα σχημάτων και χρωμάτων στο σχεδιασμό κοσμημάτων μου.

Όνομα έργου : GEMEL, Όνομα σχεδιαστών : Katherine Alexandra Brunacci, Όνομα πελάτη : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Σκουλαρίκια

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.