Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Αξεσουάρ Υπολογιστών 3 Σε 1

STACK TOWER

Τα Αξεσουάρ Υπολογιστών 3 Σε 1 Το DIXIX Stack Tower έχει σχεδιαστεί για να οργανώνει διάφορα ηλεκτρονικά αξεσουάρ σε ένα μπλοκ όμορφα και τακτοποιημένα, όπως το "TOWER". Αυτός ο πύργος περιέχει ένα στερεοφωνικό ηχείο (ενισχύει τον ήχο και τη μουσική από τον υπολογιστή σας), μια συσκευή ανάγνωσης καρτών και μια βάση USB. Η ισχύς και τα δεδομένα μεταδίδονται αυτόματα καθώς στοιβάζονται μεταξύ τους.

Όνομα έργου : STACK TOWER, Όνομα σχεδιαστών : Yen Lau, Όνομα πελάτη : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Τα Αξεσουάρ Υπολογιστών 3 Σε 1

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.