Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Αξεσουάρ Υπολογιστών 3 Σε 1

STACK TOWER

Τα Αξεσουάρ Υπολογιστών 3 Σε 1 Το DIXIX Stack Tower έχει σχεδιαστεί για να οργανώνει διάφορα ηλεκτρονικά αξεσουάρ σε ένα μπλοκ όμορφα και τακτοποιημένα, όπως το "TOWER". Αυτός ο πύργος περιέχει ένα στερεοφωνικό ηχείο (ενισχύει τον ήχο και τη μουσική από τον υπολογιστή σας), μια συσκευή ανάγνωσης καρτών και μια βάση USB. Η ισχύς και τα δεδομένα μεταδίδονται αυτόματα καθώς στοιβάζονται μεταξύ τους.

Όνομα έργου : STACK TOWER, Όνομα σχεδιαστών : Yen Lau, Όνομα πελάτη : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Τα Αξεσουάρ Υπολογιστών 3 Σε 1

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.