Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Soulful

Κατοικία Ολόκληρος ο χώρος βασίζεται στην ηρεμία. Όλα τα χρώματα του φόντου είναι ανοιχτό, γκρι, λευκό, κ.λπ. Για να εξισορροπηθεί ο χώρος, στο χώρο εμφανίζονται μερικά πολύ κορεσμένα χρώματα και μερικές στρωμένες υφές, όπως βαθύ κόκκινο, όπως μαξιλάρια με μοναδικές εκτυπώσεις, όπως μερικά διακοσμητικά μεταλλικά στολίδια . Γίνονται τα πανέμορφα χρώματα στο φουαγιέ, προσθέτοντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ζεστασιά στο χώρο.

Όνομα έργου : Soulful , Όνομα σχεδιαστών : Sha Lu, Όνομα πελάτη : MULU .

Soulful  Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.