Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Soulful

Κατοικία Ολόκληρος ο χώρος βασίζεται στην ηρεμία. Όλα τα χρώματα του φόντου είναι ανοιχτό, γκρι, λευκό, κ.λπ. Για να εξισορροπηθεί ο χώρος, στο χώρο εμφανίζονται μερικά πολύ κορεσμένα χρώματα και μερικές στρωμένες υφές, όπως βαθύ κόκκινο, όπως μαξιλάρια με μοναδικές εκτυπώσεις, όπως μερικά διακοσμητικά μεταλλικά στολίδια . Γίνονται τα πανέμορφα χρώματα στο φουαγιέ, προσθέτοντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ζεστασιά στο χώρο.

Όνομα έργου : Soulful , Όνομα σχεδιαστών : Sha Lu, Όνομα πελάτη : MULU .

Soulful  Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.