Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Podcast

News app

Το Podcast Το News είναι μια εφαρμογή συνέντευξης για ηχητικές πληροφορίες. Είναι εμπνευσμένο από την επίπεδη σχεδίαση του iOS με εικόνες για την απεικόνιση των μπλοκ πληροφοριών. Οπτικά το φόντο έχει ηλεκτρικό μπλε χρώμα ως αποστολή να κάνει τα μπλοκ να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν πολύ λίγα γραφικά στοιχεία, ο στόχος, η εύκολη στη χρήση εφαρμογή χωρίς να αποσπά την προσοχή του χρήστη ή να την χάσετε.

Όνομα έργου : News app, Όνομα σχεδιαστών : Raphael Batista, Όνομα πελάτη : News Podcast.

News app Το Podcast

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.