Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Podcast

News app

Το Podcast Το News είναι μια εφαρμογή συνέντευξης για ηχητικές πληροφορίες. Είναι εμπνευσμένο από την επίπεδη σχεδίαση του iOS με εικόνες για την απεικόνιση των μπλοκ πληροφοριών. Οπτικά το φόντο έχει ηλεκτρικό μπλε χρώμα ως αποστολή να κάνει τα μπλοκ να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν πολύ λίγα γραφικά στοιχεία, ο στόχος, η εύκολη στη χρήση εφαρμογή χωρίς να αποσπά την προσοχή του χρήστη ή να την χάσετε.

Όνομα έργου : News app, Όνομα σχεδιαστών : Raphael Batista, Όνομα πελάτη : News Podcast.

News app Το Podcast

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.