Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σπίτι

Basalt

Σπίτι Χτισμένο για άνεση και κομψότητα. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός και αξιοσημείωτος μέσα και έξω. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ξύλο βελανιδιάς, παράθυρα κατασκευασμένα για να φέρουν άφθονο ηλιακό φως και είναι καταπραϋντικό για τα μάτια. Είναι μαγευτικό από την ομορφιά και την τεχνική του. Μόλις βρεθείτε σε αυτό το σπίτι, δεν μπορείτε παρά να παρατηρήσετε την ηρεμία και την αίσθηση της όασης που σας αναλαμβάνει. Η αύρα των δέντρων και των γύρω με τις ακτίνες του ήλιου κάνει αυτό το σπίτι ένα μοναδικό μέρος για να ζήσετε μακριά από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης. Το σπίτι Basalt είναι χτισμένο για να ευχαριστήσει και να φιλοξενήσει μια ποικιλία ανθρώπων.

Ο Σχεδιασμός Της Αυλής Και Του Κήπου

Shimao Loong Palace

Ο Σχεδιασμός Της Αυλής Και Του Κήπου Χρησιμοποιώντας φυσική και άπταιστη γλώσσα εύλογη οργάνωση του τοπίου, η αυλή συνδέεται μεταξύ τους σε πολλές διαστάσεις, διαπερνάται μεταξύ τους και μετατρέπεται ομαλά. Χρησιμοποιώντας την κάθετη στρατηγική με επιδεξιότητα, η διαφορά ύψους 4 μέτρων θα αντιστραφεί στο επίκεντρο και το χαρακτηριστικό του έργου, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο, καλλιτεχνικό, ζωντανό, φυσικό τοπίο στην αυλή.

Η Ανακαίνιση Της Αποβάθρας

Dongmen Wharf

Η Ανακαίνιση Της Αποβάθρας Η αποβάθρα Dongmen είναι μια παλιά αποβάθρα χιλιετίας στον μητρικό ποταμό του Τσενγκντού. Λόγω του τελευταίου γύρου της «ανανέωσης της παλιάς πόλης», η περιοχή ουσιαστικά κατεδαφίστηκε και ανοικοδομήθηκε. Το έργο πρόκειται να παρουσιάσει εκ νέου μια λαμπρή ιστορική εικόνα μέσω της παρέμβασης της τέχνης και της νέας τεχνολογίας σε έναν πολιτιστικό χώρο της πόλης που ουσιαστικά εξαφανίστηκε και για να ενεργοποιήσει και να επενδύσει εκ νέου την αστική υποδομή που κοιμάται επί μακρόν στον αστικό δημόσιο τομέα.

Ξενοδοχείο

Aoxin Holiday

Ξενοδοχείο Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Luzhou της επαρχίας Sichuan, μια πόλη γνωστή για το κρασί της, της οποίας ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την τοπική σπηλιά κρασιού, έναν χώρο που προκαλεί έντονη επιθυμία να εξερευνήσετε. Το λόμπι είναι η ανακατασκευή φυσικού σπηλαίου, του οποίου η σχετική οπτική σύνδεση επεκτείνει την έννοια του σπηλαίου και την τοπική αστική υφή στο εσωτερικό ξενοδοχείο, σχηματίζοντας έτσι έναν ξεχωριστό πολιτιστικό φορέα. Εκτιμούμε την αίσθηση του επιβάτη κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο, και επίσης ελπίζουμε ότι η υφή του υλικού καθώς και η δημιουργημένη ατμόσφαιρα μπορούν να γίνουν αντιληπτά σε βαθύτερο επίπεδο.

Κατοικία

Soulful

Κατοικία Ολόκληρος ο χώρος βασίζεται στην ηρεμία. Όλα τα χρώματα του φόντου είναι ανοιχτό, γκρι, λευκό, κ.λπ. Για να εξισορροπηθεί ο χώρος, στο χώρο εμφανίζονται μερικά πολύ κορεσμένα χρώματα και μερικές στρωμένες υφές, όπως βαθύ κόκκινο, όπως μαξιλάρια με μοναδικές εκτυπώσεις, όπως μερικά διακοσμητικά μεταλλικά στολίδια . Γίνονται τα πανέμορφα χρώματα στο φουαγιέ, προσθέτοντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ζεστασιά στο χώρο.

Εσωτερικός Χώρος Λιανικής

Studds

Εσωτερικός Χώρος Λιανικής Η Studds Accessories Ltd είναι ο κατασκευαστής δικύκλων κράνους και αξεσουάρ. Τα κράνη Studds πωλούνται παραδοσιακά σε καταστήματα πολλαπλών εμπορικών σημάτων. Ως εκ τούτου, υπήρχε η ανάγκη δημιουργίας μιας ταυτότητας μάρκας που της άξιζε. Η D'art αντιλήφθηκε το κατάστημα, με καινοτόμα σημεία αφής, όπως την εικονική πραγματικότητα των προϊόντων, διαδραστικά τραπέζια αφής και μηχανήματα απολύμανσης κράνους κ.λπ. στο επόμενο επίπεδο.