Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Trish House Yalding

Κατοικία Ο σχεδιασμός του σπιτιού αναπτύχθηκε σε άμεση ανταπόκριση στον ιστότοπο και την τοποθεσία του. Η δομή του κτηρίου αποτελείται για να αντικατοπτρίζει την γύρω δασώδη περιοχή με τις στήλες τσουγκράνα που αντιπροσωπεύουν τις ακανόνιστες γωνίες κορμών και κλαδιών δέντρων. Μεγάλες εκτάσεις γυαλιού γεμίζουν τα κενά μεταξύ της δομής και σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε το τοπίο και το σκηνικό σαν να κοιτάζετε έξω από τους κορμούς και τα κλαδιά των δέντρων. Το παραδοσιακό Kentish ασπρόμαυρο καιρικό σκάφος καιρού αντιπροσωπεύει το φύλλωμα που τυλίγει το κτίριο και περικλείει τους χώρους μέσα.

Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο

Real Madrid Official Store

Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο Η σχεδιαστική ιδέα του καταστήματος βασίζεται σε μια εμπειρία στο Santiago Bernabeu, επικεντρωμένη στην εμπειρία αγορών και στη δημιουργία εντύπων. Είναι μια ιδέα που ταυτόχρονα τιμά, επαινεί και αποθανατίζει τον σύλλογο, δηλώνει ότι τα επιτεύγματα ήταν αποτέλεσμα ταλέντου, προσπάθειας, αγώνα, αφοσίωσης και αποφασιστικότητας. Το έργο περιλαμβάνει Concept Design και Commercial Implementation, Branding, Packaging, Graphic Line και Industrial Industrial Design.

Κατοικία

Tempo House

Κατοικία Αυτό το έργο είναι μια πλήρης ανακαίνιση ενός σπιτιού αποικιακού στιλ σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε έναν εξαιρετικό χώρο, γεμάτο εξωτικά δέντρα και φυτά (πρωτότυπο σχέδιο τοπίου από τον διάσημο αρχιτέκτονα τοπίου Burle Marx), ο κύριος στόχος ήταν να ενσωματωθεί ο εξωτερικός κήπος με τους εσωτερικούς χώρους ανοίγοντας μεγάλα παράθυρα και πόρτες. Η διακόσμηση έχει σημαντικές μάρκες Ιταλίας και Βραζιλίας και η ιδέα της είναι να το έχει ως καμβά, ώστε ο πελάτης (συλλέκτης τέχνης) να μπορεί να εμφανίσει τα αγαπημένα του κομμάτια.

Ντιζάιν Στούντιο Με Γκαλερί

PARADOX HOUSE

Ντιζάιν Στούντιο Με Γκαλερί Μια αποθήκη σε χωριστά επίπεδα, το κομψό στούντιο σχεδιασμού πολυμέσων, το Paradox House βρίσκει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ, αντικατοπτρίζοντας ταυτόχρονα τον μοναδικό γούστο και τον τρόπο ζωής του ιδιοκτήτη του. Δημιούργησε ένα εντυπωσιακό στούντιο σχεδιασμού πολυμέσων με καθαρές, γωνιακές γραμμές που προβάλλουν ένα εξέχον γυάλινο κουτί με κίτρινο χρώμα στον ημιώροφο. Τα γεωμετρικά σχήματα και οι γραμμές είναι μοντέρνα και προκαλούν δέος, αλλά γούστο γούστο για να εξασφαλίσουν έναν μοναδικό χώρο εργασίας.

Το Κέντρο Εκμάθησης

STARLIT

Το Κέντρο Εκμάθησης Το Starlit Learning Center έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπαίδευση επιδόσεων σε χαλαρό μαθησιακό περιβάλλον για παιδιά ηλικίας 2-6 ετών. Τα παιδιά στο Χονγκ Κονγκ σπουδάζουν υπό υψηλή πίεση. Προκειμένου να ενισχύσουμε τη φόρμα και το χώρο μέσα από τη διάταξη και να ταιριάξουμε σε διάφορα προγράμματα, εφαρμόζουμε τον Αρχαίο Πόλεμο Ρώμης. Τα κυκλικά στοιχεία είναι κοινά κατά την ακτινοβολία των βραχιόνων μέσα σε διάταξη άξονα για την αλυσίδα της τάξης και των στούντιο ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές πτέρυγες. Αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια ευχάριστη μαθησιακή ατμόσφαιρα με άφθονο χώρο.

Ο Σχεδιασμός Γραφείου

Brockman

Ο Σχεδιασμός Γραφείου Ως επιχείρηση επενδύσεων με έδρα το εξορυκτικό εμπόριο, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα είναι βασικές πτυχές της επιχειρηματικής ρουτίνας. Ο σχεδιασμός ήταν αρχικά εμπνευσμένος από τη φύση. Μια άλλη έμπνευση που φαίνεται στο σχεδιασμό είναι η έμφαση στη γεωμετρία. Αυτά τα βασικά στοιχεία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή των σχεδίων και μεταφράστηκαν οπτικά μέσω της χρήσης γεωμετρικών και ψυχολογικών αντιλήψεων της μορφής και του χώρου. Διατηρώντας το κύρος και τη φήμη του εμπορικού κτηρίου παγκόσμιας κλάσης, δημιουργείται μια μοναδική εταιρική αρένα με τη χρήση γυαλιού και χάλυβα.