Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο

Studio Atelier11

Το Γραφείο Το κτίριο βασίστηκε σε ένα "τρίγωνο" με την ισχυρότερη οπτική εικόνα της αρχικής γεωμετρικής μορφής. Αν κοιτάξετε προς τα κάτω από ένα ψηλό μέρος, μπορείτε να δείτε συνολικά πέντε διαφορετικά τρίγωνα. Ο συνδυασμός τριγώνων διαφορετικών μεγεθών σημαίνει ότι το "ανθρώπινο" και το "φύση" παίζουν ρόλο ως μέρος όπου συναντιούνται.

Όνομα έργου : Studio Atelier11, Όνομα σχεδιαστών : Studio Atelier11, Όνομα πελάτη : Atelier11.

Studio Atelier11 Το Γραφείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.