Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Γραφείου

Brockman

Ο Σχεδιασμός Γραφείου Ως επιχείρηση επενδύσεων με έδρα το εξορυκτικό εμπόριο, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα είναι βασικές πτυχές της επιχειρηματικής ρουτίνας. Ο σχεδιασμός ήταν αρχικά εμπνευσμένος από τη φύση. Μια άλλη έμπνευση που φαίνεται στο σχεδιασμό είναι η έμφαση στη γεωμετρία. Αυτά τα βασικά στοιχεία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή των σχεδίων και μεταφράστηκαν οπτικά μέσω της χρήσης γεωμετρικών και ψυχολογικών αντιλήψεων της μορφής και του χώρου. Διατηρώντας το κύρος και τη φήμη του εμπορικού κτηρίου παγκόσμιας κλάσης, δημιουργείται μια μοναδική εταιρική αρένα με τη χρήση γυαλιού και χάλυβα.

Το Εστιατόριο Μπάρμπεκιου

Grill

Το Εστιατόριο Μπάρμπεκιου Το πεδίο εφαρμογής του έργου αναδιαμορφώνει το υπάρχον κατάστημα επισκευής μοτοσικλετών 72 τετραγωνικών μέτρων σε ένα νέο εστιατόριο Barbeque. Το πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει έναν πλήρη επανασχεδιασμό τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χώρου. Το εξωτερικό εμπνεύστηκε από μια μάσκα μπάρμπεκιου που συνδέεται με το απλό μαύρο και άσπρο χρώμα του άνθρακα. Μία από τις προκλήσεις αυτού του έργου είναι η προσαρμογή των επιθετικών απαιτήσεων προγραμματισμού (40 θέσεις στην τραπεζαρία) σε έναν τόσο μικρό χώρο. Επιπλέον, πρέπει να εργαστούμε με έναν ασυνήθιστο μικρό προϋπολογισμό (40.000 $), ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις νέες μονάδες HVAC και μια νέα εμπορική κουζίνα.

Κατοικία

Cheung's Residence

Κατοικία Η κατοικία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα, το άνοιγμα και το φυσικό φως. Το αποτύπωμα του κτιρίου αντικατοπτρίζει τον περιορισμό του υπάρχοντος χώρου και η επίσημη έκφραση προορίζεται να είναι καθαρή και απλή. Ένα αίθριο και μπαλκόνι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του κτηρίου που φωτίζει την είσοδο και την τραπεζαρία. Συρόμενα παράθυρα παρέχονται στο νότιο άκρο του κτηρίου όπου το σαλόνι και η κουζίνα είναι για να μεγιστοποιήσουν τα φυσικά φώτα και να παρέχουν χωρική ευελιξία. Οι φεγγίτες προτείνονται σε όλο το κτίριο για να ενισχύσουν περαιτέρω τις ιδέες σχεδιασμού.

Το Προσωρινό Κέντρο Πληροφοριών

Temporary Information Pavilion

Το Προσωρινό Κέντρο Πληροφοριών Το έργο είναι ένα προσωρινό περίπτερο μικτής χρήσης στο Trafalgar του Λονδίνου για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις. Η προτεινόμενη δομή δίνει έμφαση στην έννοια της «χρονικότητας» χρησιμοποιώντας την ανακύκλωση εμπορευματοκιβωτίων ως το κύριο υλικό κατασκευής. Η μεταλλική του φύση έχει σκοπό να δημιουργήσει μια αντίθετη σχέση με το υπάρχον κτίριο που ενισχύει τη μεταβατική φύση της ιδέας. Επίσης, η επίσημη έκφραση του κτιρίου οργανώνεται και τακτοποιείται με τυχαίο τρόπο δημιουργώντας ένα προσωρινό ορόσημο στο χώρο για να προσελκύσει οπτική αλληλεπίδραση κατά τη σύντομη ζωή του κτιρίου.

Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο

World Kids Books

Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο Εμπνευσμένο από μια τοπική εταιρεία για τη δημιουργία ενός βιώσιμου, πλήρως λειτουργικού βιβλιοπωλείου σε ένα μικρό αποτύπωμα, το RED BOX ID χρησιμοποίησε την ιδέα ενός «ανοιχτού βιβλίου» για να σχεδιάσει μια ολοκαίνουργια εμπειρία λιανικής που υποστηρίζει την τοπική κοινότητα. Βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά, το World Kids Books είναι το πρώτο εκθετήριο, το δεύτερο κατάστημα λιανικής και το τρίτο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η τολμηρή αντίθεση, η συμμετρία, ο ρυθμός και η ποπ του χρώματος προσελκύουν τους ανθρώπους και δημιουργούν έναν δυναμικό και διασκεδαστικό χώρο. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να βελτιωθεί μέσω της εσωτερικής διακόσμησης.

Η Αστική Ανανέωση

Tahrir Square

Η Αστική Ανανέωση Η πλατεία Ταχρίρ είναι η ραχοκοκαλιά της αιγυπτιακής πολιτικής ιστορίας και ως εκ τούτου η αναβίωση του αστικού της σχεδιασμού είναι μια πολιτική, περιβαλλοντική και κοινωνική επιθυμία. Το γενικό σχέδιο περιλαμβάνει το κλείσιμο ορισμένων δρόμων και τη συγχώνευση τους στην υπάρχουσα πλατεία χωρίς να διαταράσσεται η κυκλοφορία. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν τρία έργα για να φιλοξενήσουν ψυχαγωγικές και εμπορικές συναρτήσεις, καθώς και ένα μνημείο που σηματοδοτεί τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Αιγύπτου. Το σχέδιο έλαβε υπόψη τον επαρκή χώρο για περιπάτους και χώρους καθιστικού και μια υψηλή αναλογία πράσινων περιοχών για να εισαγάγει χρώμα στην πόλη.