Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κόμβος Μεταφοράς

Viforion

Ο Κόμβος Μεταφοράς Το έργο είναι ένα Transport Transport HUB που συνδέει τους γύρω αστικούς οικισμούς με την καρδιά της δυναμικής ζωής με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που δημιουργείται μέσω της συγχώνευσης διαφορετικών συστημάτων μεταφοράς όπως σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός μετρό, κατάστρωμα του Νείλου και σταθμός λεωφορείων, καθώς και άλλες υπηρεσίες για τη μετατροπή μέρος για να είναι ο καταλύτης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Το Κρασί

Crombe 3.0

Το Κρασί Ο στόχος του Crombé winehouse shop ήταν να βιώσουν οι πελάτες έναν εντελώς νέο τρόπο αγορών. Η βασική ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση και την αίσθηση μιας αποθήκης, στην οποία στη συνέχεια προσθέσαμε φως και φινέτσα. Παρόλο που τα κρασιά παρουσιάζονται στην αρχική τους συσκευασία, οι καθαρές γραμμές των μεταλλικών κουφωμάτων εξακολουθούν να εξασφαλίζουν οικειότητα και προοπτική. Κάθε μπουκάλι κρέμεται στο πλαίσιο με την ίδια κλίση που θα τους εξυπηρετούσε ο σομελιέ. Στο ράφι των 12 μέτρων στεγάζονται οι σαμπάνιες και τα ερμάρια. Ανά θυρίδα, οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια έως και 30 μπουκάλια.

Το Εμπορικό Κέντρο

Fluxion

Το Εμπορικό Κέντρο Η έμπνευση αυτού του προγράμματος προέρχεται από μυρμήγκια λόφους που έχουν μια μοναδική δομή. Αν και η εσωτερική δομή των λόφων μυρμηγκιών είναι πολύ περίπλοκη, μπορεί να κατασκευάσει ένα τεράστιο βασίλειο. Αυτό δείχνει ότι η αρχιτεκτονική δομή του είναι εξαιρετικά λογική. Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό των χαριτωμένων τόξων των λόφων μυρμηγκιών χτίζει ένα επιβλητικό παλάτι που φαίνεται εξαιρετικά εξαιρετικό. Ως εκ τούτου, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί τη σοφία του μυρμηγκιού για αναφορά για την κατασκευή τόσο καλλιτεχνικού όσο και καλά κατασκευασμένου χώρου καθώς και λόφων μυρμηγκιών.

Εκθεσιακός Θάλαμος

Onn Exhibition

Εκθεσιακός Θάλαμος Το Onn είναι ένα εξαιρετικό χειροποίητο προϊόν που συνδυάζει τις παραδόσεις με τα μοντέρνα σχέδια μέσω των καλλιτεχνών. Τα υλικά, τα χρώματα και τα προϊόντα του Onn είναι εμπνευσμένα από τη φύση που φωτίζει τους παραδοσιακούς χαρακτήρες με μια γεύση λαμπρότητας. Ο εκθεσιακός θάλαμος κατασκευάστηκε για να αναπαράγει μια σκηνή της φύσης χρησιμοποιώντας υλικά που συμπληρώνονται μαζί με τα προϊόντα, για να γίνει το ίδιο εναρμονισμένο έργο τέχνης.

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Multimedia exhibition Lsx20

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Μια έκθεση πολυμέσων αφιερώθηκε στην 20ή επέτειο της επανεισαγωγής των εθνικών νομισμάτων. Σκοπός της έκθεσης ήταν να παρουσιάσει το πλαίσιο της τριάδας στην οποία βασίστηκε το καλλιτεχνικό έργο, δηλαδή τραπεζογραμμάτια και κέρματα, οι συγγραφείς - 40 εξαιρετικοί Λετονικοί καλλιτέχνες διαφόρων δημιουργικών ειδών - και τα έργα τους. Η ιδέα της έκθεσης προήλθε από γραφίτη ή μόλυβδο που είναι ο κεντρικός άξονας ενός μολυβιού, ένα κοινό εργαλείο για καλλιτέχνες. Η δομή γραφίτη χρησίμευσε ως το κεντρικό σχεδιαστικό στοιχείο της έκθεσης.

Ο Εμπορικός Χώρος

De Kang Club

Ο Εμπορικός Χώρος Το Dekang βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Guangzhou, στην Κίνα, είναι ένα σπα και ψυχαγωγία ένα από τα εμπορικά έργα. Το έργο είναι στη σχεδιαστική ιδέα του «αστικού τοπίου» ως βασική ένδειξη για την ανταπόκριση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αστικής ζωής.