Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο

World Kids Books

Εκθεσιακός Χώρος, Λιανική, Βιβλιοπωλείο Εμπνευσμένο από μια τοπική εταιρεία για τη δημιουργία ενός βιώσιμου, πλήρως λειτουργικού βιβλιοπωλείου σε ένα μικρό αποτύπωμα, το RED BOX ID χρησιμοποίησε την ιδέα ενός «ανοιχτού βιβλίου» για να σχεδιάσει μια ολοκαίνουργια εμπειρία λιανικής που υποστηρίζει την τοπική κοινότητα. Βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά, το World Kids Books είναι το πρώτο εκθετήριο, το δεύτερο κατάστημα λιανικής και το τρίτο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η τολμηρή αντίθεση, η συμμετρία, ο ρυθμός και η ποπ του χρώματος προσελκύουν τους ανθρώπους και δημιουργούν έναν δυναμικό και διασκεδαστικό χώρο. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να βελτιωθεί μέσω της εσωτερικής διακόσμησης.

Η Αστική Ανανέωση

Tahrir Square

Η Αστική Ανανέωση Η πλατεία Ταχρίρ είναι η ραχοκοκαλιά της αιγυπτιακής πολιτικής ιστορίας και ως εκ τούτου η αναβίωση του αστικού της σχεδιασμού είναι μια πολιτική, περιβαλλοντική και κοινωνική επιθυμία. Το γενικό σχέδιο περιλαμβάνει το κλείσιμο ορισμένων δρόμων και τη συγχώνευση τους στην υπάρχουσα πλατεία χωρίς να διαταράσσεται η κυκλοφορία. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν τρία έργα για να φιλοξενήσουν ψυχαγωγικές και εμπορικές συναρτήσεις, καθώς και ένα μνημείο που σηματοδοτεί τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Αιγύπτου. Το σχέδιο έλαβε υπόψη τον επαρκή χώρο για περιπάτους και χώρους καθιστικού και μια υψηλή αναλογία πράσινων περιοχών για να εισαγάγει χρώμα στην πόλη.

Η Δημόσια Πλατεία

Brieven Piazza

Η Δημόσια Πλατεία Η έμπνευση πίσω από αυτό το σχέδιο είναι η αγάπη για την απλότητα και την εικόνα της αφαίρεσης και του συμβολισμού του Mondrian με ένα άγγιγμα χαρακτήρα και αυθεντικότητας που υποδηλώνεται στην ιστορική καλλιγραφία Square Kufic. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια εκδήλωση συνεκτικής συγχώνευσης μεταξύ των στυλ που υποστηρίζουν το μήνυμα ότι υπάρχει η πιθανότητα ανάμειξης διαφορετικού φαινομενικά αντιφατικού στυλ σχετικά με την παρατήρηση με γυμνό μάτι, ενώ όταν σκάβουμε βαθιά στη φιλοσοφία πίσω τους θα υπήρχαν ομοιότητες που θα οδηγούσαν σε ένα συνεκτικό έργο τέχνης που είναι ελκυστικό πέρα από την προφανή κατανόηση.

Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο

The Float

Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο Σχεδιάζουμε αρχιτεκτονική, εσωτερικό και τοπίο σε αυτό το έργο. Η υπόθεση είναι "Realestate Agency", το όνομα του realestate είναι [Sky villa], οπότε αντιληφθείτε την ιδέα με το όνομα της υπόθεσης ως σημείο εκκίνησης. Και το έργο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Xiamen, οι συνθήκες γύρω από τη βάση είναι δυσμενείς, υπάρχουν παλιά διαμερίσματα και εργοτάξιο, απέναντι είναι ένα σχολείο, δεν περιβάλλεται τοπίο. Στο τέλος, με την έννοια του [Float], τραβήξτε το κέντρο πωλήσεων σε ύψος 2F και δημιουργήστε το δικό του τοπίο, μια πισίνα σε στοίβα, ώστε το κέντρο πωλήσεων να αρέσει να επιπλέει στο νερό και οι επισκέπτες να διασχίζουν μεγάλη έκταση της λίμνης, και στο ισόγειο του γραφείου πωλήσεων, περπατήστε στην πίσω σκάλα και ανεβείτε στην αίθουσα πωλήσεων. Η κατασκευή είναι ατσάλινη κατασκευή, ο σχεδιασμός κτιρίων και η εσωτερική διακόσμηση επιδιώκουν την ολοκλήρωση και την ενότητα στην τεχνική.

Σπίτι

Geometry Space

Σπίτι Αυτό το έργο είναι ένα έργο βίλας που βρίσκεται στο [SAC Beigan Hill International Arts Center] στα προάστια της Σαγκάης, υπάρχει ένα κέντρο τεχνών στην κοινότητα, παρέχοντας πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες, η βίλα μπορεί να είναι γραφείο ή στούντιο ή σπίτι, το κοινοτικό κέντρο scape έχει μια μεγάλη επιφάνεια λίμνης , αυτό το μοντέλο βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος της λίμνης. Τα ειδικά χαρακτηριστικά του κτιρίου είναι ο εσωτερικός χώρος χωρίς στήλες, οι οποίοι δίνουν τη μεγαλύτερη μεταβλητότητα και δημιουργικότητα στο σχεδιασμό στον εσωτερικό χώρο, αλλά και λόγω της ελευθερίας και της μεταβλητότητας του χώρου, η εσωτερική δομή, η τεχνική του σχεδιασμού είναι πιο μεταβλητή, η επεκτάσιμη γεωμετρία δημιουργεί εσωτερικό χώρο, επίσης σύμφωνα με τις δημιουργικές ιδέες που επιδιώκει το [Art Center]. Ο τύπος δομής σε χωριστά επίπεδα και η κύρια σκάλα βρίσκονται στη μέση του εσωτερικού χώρου, ενώ η αριστερή και η δεξιά πλευρά είναι σκάλες σε χωριστά επίπεδα, οπότε συνολικά πέντε διαφορετικές εσωτερικές περιοχές σκάλας συνδέουν τον χώρο.

Το Μεσιτικό Γραφείο

The Ribbon

Το Μεσιτικό Γραφείο Όπως το "Dance of the Ribbon", με ανοιχτή χωρική κλίμακα, ο συνολικός χώρος είναι λευκός, χρησιμοποιήστε την έννοια της τοποθέτησης επίπλων, διαμορφώστε μια σχέση που συνδέεται με το χώρο, το πιο ξεχωριστό είναι η σχέση μεταξύ του τοίχου και του ντουλαπιού, ενσωματώστε γραφείο με οροφή και έδαφος, σπάστε το τμήμα με ακανόνιστη γεωμετρία σκόπιμα, όχι μόνο καλύπτει υπερβολική ποσότητα ελαττωμάτων της δέσμης, αλλά και δείχνει τη σύγχρονη πραγματική ιδέα, δείχνοντας μια αφηρημένη ιδέα καμπύλης με κορδέλα μέσω της αντανάκλασης του φωτός.