Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Πισίνες

Termalija Family Wellness

Οι Πισίνες Το Termalija Family Wellness είναι το τελευταίο στη σειρά έργων που έχει κατασκευάσει η Enota στο Terme Olimia τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και ολοκληρώνει την πλήρη μετατροπή του συγκροτήματος σπα. Βλέποντας από απόσταση, το σχήμα, το χρώμα και η κλίμακα της νέας ομαδοποιημένης δομής τετραεδρικών όγκων αποτελεί συνέχεια του σμήνους των γύρω αγροτικών κτιρίων, που εκτείνονται οπτικά στην καρδιά του συγκροτήματος. Η νέα οροφή λειτουργεί ως μεγάλη καλοκαιρινή απόχρωση και δεν σφετερίζει τον πολύτιμο εξωτερικό χώρο.

Όνομα έργου : Termalija Family Wellness, Όνομα σχεδιαστών : ENOTA, Όνομα πελάτη : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Οι Πισίνες

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.