Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Ευεξίας

Yoga Center

Το Κέντρο Ευεξίας Βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη συνοικία της Πόλης του Κουβέιτ, το κέντρο γιόγκα είναι μια προσπάθεια αναζωογόνησης του υπόγειου ορόφου του Πύργου Jassim. Η τοποθεσία του έργου ήταν ανορθόδοξη. Ωστόσο, ήταν μια προσπάθεια εξυπηρέτησης γυναικών τόσο εντός των ορίων της πόλης όσο και από τις γύρω κατοικημένες περιοχές. Ο χώρος υποδοχής στο κέντρο αλληλοσυνδέεται και με τα ερμάρια και τον χώρο γραφείου, επιτρέποντας την ομαλή ροή των μελών. Στη συνέχεια, η περιοχή Locker ευθυγραμμίζεται με την περιοχή πλυσίματος ποδιών που σηματοδοτεί την «ζώνη χωρίς παπούτσια». Από τότε και μετά είναι ο διάδρομος και το αναγνωστήριο που οδηγούν στα τρία δωμάτια γιόγκα.

Μπιστρό

Ubon

Μπιστρό Το Ubon είναι ένα ταϊλανδέζικο μπιστρό που βρίσκεται στον πυρήνα της πόλης του Κουβέιτ. Έχει θέα στην οδό Fahad Al salim, έναν δρόμο που είναι σεβαστός για το εμπόριο του στις μέρες μας. Το διαστημικό πρόγραμμα αυτού του μπιστρό απαιτεί έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό για όλους τους χώρους της κουζίνας, του χώρου αποθήκευσης και τουαλέτας. επιτρέποντας μια ευρύχωρη τραπεζαρία. Για να επιτευχθεί αυτό, το εσωτερικό λειτουργεί όπου πρέπει να ενσωματωθεί με τα υπάρχοντα δομικά στοιχεία με αρμονικό τρόπο.

Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip

Commercial Area, SJD Airport

Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip Αυτό το έργο εντάσσεται στη νέα τάση στα πράσινα αεροδρόμια στον κόσμο, ενσωματώνει καταστήματα και υπηρεσίες εντός του τερματικού σταθμού και κάνει τον επιβάτη να περάσει μια εμπειρία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Η GREEN Airport Design Trend ενσωματώνει χώρους με μια πιο πράσινη και πιο βιώσιμη αξία σχεδιασμού αεροδρομίου, ενώ το σύνολο του χώρου της εμπορικής περιοχής φωτίζεται από φυσικό φως του ήλιου χάρη σε μια μνημειακή γυάλινη πρόσοψη που βλέπει στον διάδρομο. Το VIP Lounge σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου μια ιδέα σχεδιασμού οργανικών και πρωτοπόρων κυττάρων. Η πρόσοψη επιτρέπει την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο δωμάτιο χωρίς να εμποδίζει τη θέα προς το εξωτερικό.

Κατοικία

Trish House Yalding

Κατοικία Ο σχεδιασμός του σπιτιού αναπτύχθηκε σε άμεση ανταπόκριση στον ιστότοπο και την τοποθεσία του. Η δομή του κτηρίου αποτελείται για να αντικατοπτρίζει την γύρω δασώδη περιοχή με τις στήλες τσουγκράνα που αντιπροσωπεύουν τις ακανόνιστες γωνίες κορμών και κλαδιών δέντρων. Μεγάλες εκτάσεις γυαλιού γεμίζουν τα κενά μεταξύ της δομής και σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε το τοπίο και το σκηνικό σαν να κοιτάζετε έξω από τους κορμούς και τα κλαδιά των δέντρων. Το παραδοσιακό Kentish ασπρόμαυρο καιρικό σκάφος καιρού αντιπροσωπεύει το φύλλωμα που τυλίγει το κτίριο και περικλείει τους χώρους μέσα.

Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο

Real Madrid Official Store

Επίσημο Κατάστημα, Το Λιανικό Εμπόριο Η σχεδιαστική ιδέα του καταστήματος βασίζεται σε μια εμπειρία στο Santiago Bernabeu, επικεντρωμένη στην εμπειρία αγορών και στη δημιουργία εντύπων. Είναι μια ιδέα που ταυτόχρονα τιμά, επαινεί και αποθανατίζει τον σύλλογο, δηλώνει ότι τα επιτεύγματα ήταν αποτέλεσμα ταλέντου, προσπάθειας, αγώνα, αφοσίωσης και αποφασιστικότητας. Το έργο περιλαμβάνει Concept Design και Commercial Implementation, Branding, Packaging, Graphic Line και Industrial Industrial Design.

Κατοικία

Tempo House

Κατοικία Αυτό το έργο είναι μια πλήρης ανακαίνιση ενός σπιτιού αποικιακού στιλ σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε έναν εξαιρετικό χώρο, γεμάτο εξωτικά δέντρα και φυτά (πρωτότυπο σχέδιο τοπίου από τον διάσημο αρχιτέκτονα τοπίου Burle Marx), ο κύριος στόχος ήταν να ενσωματωθεί ο εξωτερικός κήπος με τους εσωτερικούς χώρους ανοίγοντας μεγάλα παράθυρα και πόρτες. Η διακόσμηση έχει σημαντικές μάρκες Ιταλίας και Βραζιλίας και η ιδέα της είναι να το έχει ως καμβά, ώστε ο πελάτης (συλλέκτης τέχνης) να μπορεί να εμφανίσει τα αγαπημένα του κομμάτια.