Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αποδυτήρια

Sopron Basket

Αποδυτήρια Το Sopron Basket είναι μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ γυναικών που εδρεύει στο Sopron της Ουγγαρίας. Δεδομένου ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ουγγαρίας με 12 εθνικά πρωταθλήματα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο συγκρότημα αποδυτηρίων για να έχει μια μάλλον περίφημη εγκατάσταση στο όνομα του συλλόγου, που ταιριάζει στις ανάγκες του παίκτη καλύτερα, παρακινήστε τους και προωθήστε την ενότητα τους.

Όνομα έργου : Sopron Basket, Όνομα σχεδιαστών : IO line and round, Όνομα πελάτη : IO line and round.

Sopron Basket Αποδυτήρια

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.