Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Θάλαμος

Onn Exhibition

Εκθεσιακός Θάλαμος Το Onn είναι ένα εξαιρετικό χειροποίητο προϊόν που συνδυάζει τις παραδόσεις με τα μοντέρνα σχέδια μέσω των καλλιτεχνών. Τα υλικά, τα χρώματα και τα προϊόντα του Onn είναι εμπνευσμένα από τη φύση που φωτίζει τους παραδοσιακούς χαρακτήρες με μια γεύση λαμπρότητας. Ο εκθεσιακός θάλαμος κατασκευάστηκε για να αναπαράγει μια σκηνή της φύσης χρησιμοποιώντας υλικά που συμπληρώνονται μαζί με τα προϊόντα, για να γίνει το ίδιο εναρμονισμένο έργο τέχνης.

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Multimedia exhibition Lsx20

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Μια έκθεση πολυμέσων αφιερώθηκε στην 20ή επέτειο της επανεισαγωγής των εθνικών νομισμάτων. Σκοπός της έκθεσης ήταν να παρουσιάσει το πλαίσιο της τριάδας στην οποία βασίστηκε το καλλιτεχνικό έργο, δηλαδή τραπεζογραμμάτια και κέρματα, οι συγγραφείς - 40 εξαιρετικοί Λετονικοί καλλιτέχνες διαφόρων δημιουργικών ειδών - και τα έργα τους. Η ιδέα της έκθεσης προήλθε από γραφίτη ή μόλυβδο που είναι ο κεντρικός άξονας ενός μολυβιού, ένα κοινό εργαλείο για καλλιτέχνες. Η δομή γραφίτη χρησίμευσε ως το κεντρικό σχεδιαστικό στοιχείο της έκθεσης.

Ο Εμπορικός Χώρος

De Kang Club

Ο Εμπορικός Χώρος Το Dekang βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Guangzhou, στην Κίνα, είναι ένα σπα και ψυχαγωγία ένα από τα εμπορικά έργα. Το έργο είναι στη σχεδιαστική ιδέα του «αστικού τοπίου» ως βασική ένδειξη για την ανταπόκριση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αστικής ζωής.

Το Κέντρο Ευεξίας

Yoga Center

Το Κέντρο Ευεξίας Βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη συνοικία της Πόλης του Κουβέιτ, το κέντρο γιόγκα είναι μια προσπάθεια αναζωογόνησης του υπόγειου ορόφου του Πύργου Jassim. Η τοποθεσία του έργου ήταν ανορθόδοξη. Ωστόσο, ήταν μια προσπάθεια εξυπηρέτησης γυναικών τόσο εντός των ορίων της πόλης όσο και από τις γύρω κατοικημένες περιοχές. Ο χώρος υποδοχής στο κέντρο αλληλοσυνδέεται και με τα ερμάρια και τον χώρο γραφείου, επιτρέποντας την ομαλή ροή των μελών. Στη συνέχεια, η περιοχή Locker ευθυγραμμίζεται με την περιοχή πλυσίματος ποδιών που σηματοδοτεί την «ζώνη χωρίς παπούτσια». Από τότε και μετά είναι ο διάδρομος και το αναγνωστήριο που οδηγούν στα τρία δωμάτια γιόγκα.

Μπιστρό

Ubon

Μπιστρό Το Ubon είναι ένα ταϊλανδέζικο μπιστρό που βρίσκεται στον πυρήνα της πόλης του Κουβέιτ. Έχει θέα στην οδό Fahad Al salim, έναν δρόμο που είναι σεβαστός για το εμπόριο του στις μέρες μας. Το διαστημικό πρόγραμμα αυτού του μπιστρό απαιτεί έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό για όλους τους χώρους της κουζίνας, του χώρου αποθήκευσης και τουαλέτας. επιτρέποντας μια ευρύχωρη τραπεζαρία. Για να επιτευχθεί αυτό, το εσωτερικό λειτουργεί όπου πρέπει να ενσωματωθεί με τα υπάρχοντα δομικά στοιχεία με αρμονικό τρόπο.

Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip

Commercial Area, SJD Airport

Εμπορική Περιοχή & Αίθουσα Αναμονής Vip Αυτό το έργο εντάσσεται στη νέα τάση στα πράσινα αεροδρόμια στον κόσμο, ενσωματώνει καταστήματα και υπηρεσίες εντός του τερματικού σταθμού και κάνει τον επιβάτη να περάσει μια εμπειρία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Η GREEN Airport Design Trend ενσωματώνει χώρους με μια πιο πράσινη και πιο βιώσιμη αξία σχεδιασμού αεροδρομίου, ενώ το σύνολο του χώρου της εμπορικής περιοχής φωτίζεται από φυσικό φως του ήλιου χάρη σε μια μνημειακή γυάλινη πρόσοψη που βλέπει στον διάδρομο. Το VIP Lounge σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου μια ιδέα σχεδιασμού οργανικών και πρωτοπόρων κυττάρων. Η πρόσοψη επιτρέπει την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο δωμάτιο χωρίς να εμποδίζει τη θέα προς το εξωτερικό.