Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πανεπιστημιακή Καφετέρια

Ground Cafe

Πανεπιστημιακή Καφετέρια Το νέο καφέ «Ground» χρησιμεύει όχι μόνο για τη δημιουργία κοινωνικής συνοχής μεταξύ καθηγητών και φοιτητών της σχολής μηχανικών, αλλά και για την ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ και μεταξύ των μελών άλλων τμημάτων του Πανεπιστημίου. Στο σχέδιό μας, δεσμεύσαμε τον άμορφο όγκο χυμένου σκυροδέματος μιας πρώην αίθουσας σεμιναρίων τοποθετώντας μια παλέτα από σανίδες καρυδιάς, διάτρητο αλουμίνιο και σχιστόλιθο πάνω από τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή του χώρου.

Εσωτερικός Χώρος

Chua chu kang house

Εσωτερικός Χώρος Το σημείο βελονισμού σε αυτό το σπίτι ήταν να συνδέσει την κλειστή περιοχή σε ένα ολοκαίνουργιο οπτικό ησυχίας. Κάνοντας αυτά, αποκαθίσταται κάποια ιστορική και ωμή γοητεία για να προστατέψει το κενό του σπιτιού. Το νέο κατάλυμα τελειώνει με μια έκπληξη εσωτερικού σε εσωτερικό. στεγνή & υγρή κουζίνα μέσα σε κουζίνα και τραπεζαρία μέσα σε κουζίνα. Ο χώρος διαβίωσης διακόπηκε επίσης από μια εντυπωσιακή επίθεση τέχνης που έγινε σύντομα το προσωπικό περίβλημα της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Για να συμπληρωθεί η συνολική έμφαση, απαιτούνται φέτες ζεστού φωτός για χρώση σε όλους τους χρωματικούς τοίχους.

Εστιατόριο

Osaka

Εστιατόριο Βρίσκεται στο γείτονα Itaim Bibi (Σάο Πάολο, Βραζιλία), η Οζάκα δείχνει περήφανα την αρχιτεκτονική του, προσφέροντας μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα στους διαφορετικούς χώρους της. Η εξωτερική βεράντα δίπλα στο δρόμο είναι η είσοδος σε μια καταπράσινη και μοντέρνα αυλή, σύνδεση μεταξύ εσωτερικού, εξωτερικού και φύσης. Η ιδιωτική και εκλεπτυσμένη αισθητική υλοποιήθηκε με τη χρήση φυσικών στοιχείων όπως ξύλο, πέτρες, σίδερο και υφάσματα. Το σύστημα οροφής Lamella με αμυδρό φωτισμό και τα ξύλινα πλέγματα μελετήθηκαν προσεκτικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εναρμόνιση του εσωτερικού σχεδιασμού και να δημιουργηθούν τα διαφορετικά περιβάλλοντα.

Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών

Grapevine House

Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών Grapevine House σε μορφή αφηρημένου σταφυλιού, το οποίο είναι σχεδόν δωρεάν για τον αμπελώνα. Το κύριο στοιχείο υποστήριξής του που δημιουργήθηκε από μια ψηφιακή κατασκευασμένη στήλη αντιπροσωπεύει ένα αφιέρωμα σε μια παλιά ρίζα αμπέλου. Το Continos Glas μπροστά από το Grapevine House είναι ανοιχτό προς όλες τις κατευθύνσεις και επιτρέπει την άμεση τοπία του αμπελώνα. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να χορηγείται οπτική ενίσχυση όλων των δοκιμαστικών οίνων.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Η Εσωτερική Διακόσμηση Λιανικής Ο πελάτης αναζητά δημιουργικό σχεδιασμό για να αντιπροσωπεύσει καλά την επωνυμία. Το όνομα «Hiveometric» διαμορφώνεται από δύο λέξεις «κυψέλη» και «γεωμετρική», η οποία απλά λέει την κύρια έννοια και απεικονίζει το σχέδιο. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από το προϊόν ήρωας της μάρκας, μια ηλεκτρική εστία σε σχήμα κηρήθρας. Οραματιζόταν ως ένα σύμπλεγμα κηρήθρων, χαρακτηριστικά τοίχου και οροφής σε τακτοποιημένα φινιρίσματα, απρόσκοπτη σύνδεση και αλληλεπίδραση πολύπλοκων γεωμετρικών μορφών. Οι γραμμές είναι λεπτές και καθαρές, με αποτέλεσμα μια κομψή σύγχρονη εμφάνιση που συμβολίζει την άπειρη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

Pharmacy Gate 4D

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια Η δημιουργική ιδέα βασίζεται στον συνδυασμό υλικών και άυλων στοιχείων, τα οποία μαζί δημιουργούν μια πλατφόρμα μέσων. Το κεντρικό σημείο αυτής της πλατφόρμας χαρακτηρίζεται από ένα υπερμεγέθη μπολ ως σύμβολο για ένα αφηρημένο κύπελλο αλχημείας πάνω από το οποίο προβάλλεται ένα ολογραφικό διάγραμμα ενός κινούμενου κλώνου DNA. Αυτό το ολόγραμμα DNA, το οποίο στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει το σύνθημα «Μια υπόσχεση για τη ζωή», περιστρέφεται αργά και υποδηλώνει την ευκολία της ζωής ενός ανθρώπινου οργανισμού χωρίς συμπτώματα. Το περιστρεφόμενο ολόγραμμα DNA όχι μόνο αντιπροσωπεύει τη ροή της ζωής αλλά και τη σχέση μεταξύ του φωτός και της ίδιας της ζωής.