Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Flagship Store

Lenovo

Flagship Store Το Lenovo Flagship Store στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας της μάρκας, παρέχοντας στο κοινό μια πλατφόρμα για σύνδεση αλληλεπίδρασης και κοινή χρήση μέσω του τρόπου ζωής, της υπηρεσίας και της εμπειρίας που δημιουργείται στο κατάστημα. Η σχεδιαστική ιδέα σχεδιάστηκε με βάση την αποστολή να πραγματοποιήσει μετάβαση από τον κατασκευαστή συσκευών υπολογιστών σε κορυφαία μάρκα μεταξύ των παρόχων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Εκθεσιακός Χώρος

Ideaing

Εκθεσιακός Χώρος Αυτός είναι ο εκθεσιακός χώρος επιχειρήσεων στην Εβδομάδα Σχεδιασμού Guangzhou 2013 που σχεδιάστηκε από την C&C Design Co., Ltd. Ο σχεδιασμός διαθέτει καθαρά χώρο μικρότερο από 91 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο προβάλλεται από την οθόνη αφής και τον εσωτερικό προβολέα. Ο κωδικός QR που εμφανίζεται στο light box είναι οι διαδικτυακοί σύνδεσμοι της επιχείρησης. Εν τω μεταξύ, οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι η εμφάνιση ολόκληρου του κτιρίου μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ένα αίσθημα γεμάτο ζωντάνια, και ως εκ τούτου αποδεικνύει τη δημιουργικότητα που διαθέτει η εταιρεία σχεδιασμού, δηλαδή «το πνεύμα της ανεξαρτησίας και την ιδέα της ελευθερίας» που υποστηρίζουν από αυτούς .

Ο Χώρος Γραφείου

C&C Design Creative Headquarters

Ο Χώρος Γραφείου Η δημιουργική έδρα του C&C Design βρίσκεται σε ένα μεταβιομηχανικό εργαστήριο. Το κτίριό του έχει μετατραπεί από ένα κόκκινο τούβλο εργοστάσιο στη δεκαετία του 1960. Λαμβάνοντας υπόψη την προστασία της τρέχουσας κατάστασης και την ιστορική μνήμη του κτιρίου, η ομάδα σχεδιασμού έχει προσπαθήσει το καλύτερο για να αποφύγει ζημιές στο αρχικό κτίριο στην εσωτερική διακόσμηση. Στην εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται πολλά έλατα και μπαμπού. Το άνοιγμα και το κλείσιμο και η αλλαγή των χώρων έχουν σχεδιαστεί έξυπνα. Τα σχέδια φωτισμού για διαφορετικές περιοχές αντανακλούν διαφορετικές οπτικές ατμόσφαιρες.

Ο Κόμβος Μεταφοράς

Viforion

Ο Κόμβος Μεταφοράς Το έργο είναι ένα Transport Transport HUB που συνδέει τους γύρω αστικούς οικισμούς με την καρδιά της δυναμικής ζωής με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που δημιουργείται μέσω της συγχώνευσης διαφορετικών συστημάτων μεταφοράς όπως σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός μετρό, κατάστρωμα του Νείλου και σταθμός λεωφορείων, καθώς και άλλες υπηρεσίες για τη μετατροπή μέρος για να είναι ο καταλύτης για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Το Κρασί

Crombe 3.0

Το Κρασί Ο στόχος του Crombé winehouse shop ήταν να βιώσουν οι πελάτες έναν εντελώς νέο τρόπο αγορών. Η βασική ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση και την αίσθηση μιας αποθήκης, στην οποία στη συνέχεια προσθέσαμε φως και φινέτσα. Παρόλο που τα κρασιά παρουσιάζονται στην αρχική τους συσκευασία, οι καθαρές γραμμές των μεταλλικών κουφωμάτων εξακολουθούν να εξασφαλίζουν οικειότητα και προοπτική. Κάθε μπουκάλι κρέμεται στο πλαίσιο με την ίδια κλίση που θα τους εξυπηρετούσε ο σομελιέ. Στο ράφι των 12 μέτρων στεγάζονται οι σαμπάνιες και τα ερμάρια. Ανά θυρίδα, οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια έως και 30 μπουκάλια.

Το Εμπορικό Κέντρο

Fluxion

Το Εμπορικό Κέντρο Η έμπνευση αυτού του προγράμματος προέρχεται από μυρμήγκια λόφους που έχουν μια μοναδική δομή. Αν και η εσωτερική δομή των λόφων μυρμηγκιών είναι πολύ περίπλοκη, μπορεί να κατασκευάσει ένα τεράστιο βασίλειο. Αυτό δείχνει ότι η αρχιτεκτονική δομή του είναι εξαιρετικά λογική. Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό των χαριτωμένων τόξων των λόφων μυρμηγκιών χτίζει ένα επιβλητικό παλάτι που φαίνεται εξαιρετικά εξαιρετικό. Ως εκ τούτου, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί τη σοφία του μυρμηγκιού για αναφορά για την κατασκευή τόσο καλλιτεχνικού όσο και καλά κατασκευασμένου χώρου καθώς και λόφων μυρμηγκιών.