Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Χώρος Τέχνης

Surely

Ο Χώρος Τέχνης Πρόκειται για μια τέχνη, απλή και λιανική, όλα συνδυάζονται σε ένα χώρο. Δεδομένου ότι η αρχιτεκτονική είναι ένα εργοστάσιο που λειτουργεί ως γάντζος ένδυσης. Όλο το κτίριο διατηρεί μια στίγματα υφή του τοίχου, καθώς μια υφή στρώματος του χώρου, δημιουργεί μια διαφορετική αντίθεση με το εξωτερικό, δημιουργεί επίσης μια εμπειρία χώρου. Εγκατέλειψε πάρα πολύ σκληρή διακόσμηση, χρησιμοποίησε κάποια απαλή διακόσμηση για εμφάνιση που δημιούργησε μια χαλαρωτική αίσθηση. Η αντίθεση μεταξύ δημιουργίας και πρώιμου σταδίου είναι πιο ευέλικτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του χώρου στο μέλλον.

Όνομα έργου : Surely, Όνομα σχεδιαστών : Michael Lam, Όνομα πελάτη : Surely.

Surely Ο Χώρος Τέχνης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.