Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου

Agape

Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου Για να γίνει διάκριση από τον συνηθισμένο εκθεσιακό χώρο, ορίζουμε αυτόν τον χώρο ως φόντο που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του εμπορεύματος. Με αυτόν τον ορισμό, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χρονικό στάδιο στο οποίο το εμπόρευμα μπορεί να λάμψει αυθόρμητα. Επίσης, δημιουργούμε έναν άξονα χρόνου για να δείξουμε κάθε προϊόν που εμφανίστηκε σε αυτόν τον χώρο δημιουργήθηκε από διαφορετικό χρόνο.

Όνομα έργου : Agape, Όνομα σχεδιαστών : Tiku+Design, Όνομα πελάτη : Jia Enterprise.

Agape Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.