Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Yuli Design Studio

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Πάντα υπάρχουν πάρα πολλές ακατάστατες πινακίδες σε κάθετες, οριζόντιες και πλευρικές κατευθύνσεις σε δρόμους που εμποδίζουν την πραγματική αρχιτεκτονική εμφάνιση. Αυτό παροτρύνει να σκεφτείτε πώς να επαναπροσδιορίσετε τις πινακίδες για να βελτιώσετε και να αναβαθμίσετε τα εφέ που δημιουργούνται από τέτοια διακοσμητικά είδη εξωτερικού χώρου. Το σημείο εσωτερικού σχεδιασμού είναι η αποσύνθεση της προηγούμενης διάταξης. Εισάγεται ο φυσικός φωτισμός. Η σοφίτα είναι χτισμένη με υπερυψωμένο χώρο. Όπου άλλαξαν οι σκάλες. Τροποποίηση όπου οι σκάλες κόβουν το χρόνο κάθετων κινήσεων. Αυτό δημιουργεί μια νέα δυνατότητα εκτός των παλαιών ορίων.

Όνομα έργου : Yuli Design Studio, Όνομα σχεδιαστών : Chiung Hui Fu, Όνομα πελάτη : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.