Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Tei

Κατοικία Το γεγονός ότι μια άνετη ζωή μετά τη συνταξιοδότηση που αξιοποιεί στο έπακρο τις πλαγιές του λόφου συνειδητοποιείται από έναν σταθερό σχεδιασμό με έναν συνηθισμένο τρόπο εκτιμήθηκε πολύ. Για να αποκτήσετε ένα πλούσιο περιβάλλον. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι αρχιτεκτονική βίλας αλλά προσωπική στέγαση. Στη συνέχεια, αρχίσαμε να φτιάχνουμε δομή με βάση το ότι είναι σε θέση να περνάει τη συνήθη ζωή άνετα χωρίς αδικαιολόγητο σε ολόκληρο το σχέδιο.

Όνομα έργου : Tei, Όνομα σχεδιαστών : Kokutou Uemori, Όνομα πελάτη : kiriko design office.

Tei Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.