Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι

Highpark Suites

Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι Οι κοινές περιοχές Highpark Suites εξερευνούν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του αστικού τρόπου ζωής Gen-Y με την πράσινη ζωή, τις επιχειρήσεις, τον ελεύθερο χρόνο και την κοινότητα. Από τα λόμπι wow-factor έως τα γλυπτά γήπεδα ουρανού, τις αίθουσες εκδηλώσεων και τις funky αίθουσες συσκέψεων, αυτοί οι χώροι άνεσης έχουν σχεδιαστεί για χρήση από τους κατοίκους ως επέκταση των σπιτιών τους. Εμπνευσμένο από απρόσκοπτη εσωτερική διαβίωση, ευελιξία, διαδραστικές στιγμές και μια παλέτα αστικών χρωμάτων και υφών, το MIL Design ώθησε τα όρια για να δημιουργήσει μια μοναδική, βιώσιμη και ολιστική κοινότητα όπου κάθε χώρος έχει στο μυαλό τους κατοίκους και το τροπικό περιβάλλον

Όνομα έργου : Highpark Suites , Όνομα σχεδιαστών : MIL Design & Construction, Όνομα πελάτη : MIL Design.

Highpark Suites  Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.