Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάστημα Γυαλιών

FVB

Κατάστημα Γυαλιών Το κατάστημα γυαλιών προσπαθεί να δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο. κάνοντας καλή χρήση του διογκωμένου πλέγματος με διαφορετικά μεγέθη οπών μέσω ανασυνδυασμού και επίστρωσης και εφαρμόζοντάς τα από τον αρχιτεκτονικό τοίχο έως την εσωτερική οροφή, εμφανίζεται το χαρακτηριστικό του κοίλου φακού - διαφορετικές επιπτώσεις από την απόσταση και την ασάφεια. Με την εφαρμογή κοίλου φακού με την γωνιακή ποικιλία, τα στριμμένα και κεκλιμένα εφέ των εικόνων παρουσιάζονται στη σχεδίαση οροφής και στην καμπίνα οθόνης. Η ιδιότητα του κυρτού φακού, που αλλάζει τα μεγέθη των αντικειμένων κατά βούληση, εκφράζεται στον τοίχο της έκθεσης.

Όνομα έργου : FVB, Όνομα σχεδιαστών : kailun huang, Όνομα πελάτη : iiiudesign.

FVB Κατάστημα Γυαλιών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.