Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

TER

Εστιατόριο Το TER είναι μια ιδέα εστιατορίου που αναπτύχθηκε μετά την καταστροφή του Art Sella στο Malga Costa της Ιταλίας. Η καταστροφή έφερε το ερώτημα - Πώς νιώθει ένας "σταθερός" χώρος; Φυσιολογικά και σωματικά. Πώς μπορεί ένας χώρος να ξαναζωντανεύει μετά από μια καταστροφή; Το εστιατόριο συνδυάζεται στο περιβάλλον του ενεργώντας ως άλλος βράχος στο τοπίο. Διακρίνεται από τον καπνό που προκύπτει από το κέντρο του, που δημιουργεί μια αίσθηση γοητείας και ίντριγκας. Είναι ένα θέαμα που προσελκύει τους ανθρώπους προς το κέντρο - αποκαθιστώντας τη βασική ουσία της Art Sella.

Όνομα έργου : TER, Όνομα σχεδιαστών : Coral Mesika, Όνομα πελάτη : COCO Atelier.

TER Εστιατόριο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.