Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

Queen

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας Ο εκτεταμένος σχεδιασμός βασίζεται στην ιδέα της βασίλισσας και της σκακιέρας. Με τα δύο χρώματα μαύρο και χρυσό, ο σχεδιασμός είναι να μεταφέρει την αίσθηση της υψηλής ποιότητας και να αναμορφώσει την οπτική εικόνα. Εκτός από τις μεταλλικές και χρυσές γραμμές που χρησιμοποιούνται στο ίδιο το προϊόν, το στοιχείο της σκηνής είναι κατασκευασμένο για να πυροδοτήσει την πολεμική εντύπωση του σκακιού και χρησιμοποιούμε τον συντονισμό του σκηνικού φωτισμού για να δημιουργήσουμε καπνό και φως του πολέμου.

Όνομα έργου : Queen, Όνομα σχεδιαστών : Zheng Yuan Huang, Όνομα πελάτη : TAIWAN GREEN GOLD HOMELAND CO., LTD..

Queen Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.