Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εμπορικό Εσωτερικό

Nest

Εμπορικό Εσωτερικό Το δάπεδο μοιράζεται δύο μοναδικοί επαγγελματίες - υποστηρικτές και αρχιτέκτονες που απαιτούν ποικίλες ιεραρχικές παραγγελίες. Η επιλογή και η λεπτομέρεια των στοιχείων ήταν μια προσπάθεια να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση γειωμένη, γήινη και να αναζωογονηθεί η τοπική τέχνη και τα δομικά υλικά. Ο συνδυασμός και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, το μέγεθος των ανοιγμάτων, όλα έχουν προκληθεί από την ανάκληση του τοπικού κλίματος για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που ξυπνάει τις χαμένες πρακτικές μαζί δομώντας τη βιώσιμη πρακτική.

Όνομα έργου : Nest, Όνομα σχεδιαστών : Neogenesis+Studi0261, Όνομα πελάτη : Neogenesis+Studi0261.

Nest Εμπορικό Εσωτερικό

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.