Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Blue Chip Indulgence

Εστιατόριο Το Blue Chip Indulgence είναι ένα έργο που παρουσιάζει τον αρμονικό γάμο μεταξύ κλασικών και μοντέρνων σχεδίων που ζωντανεύει μέσα από μια κομψή, ώριμη και ζεστή ατμόσφαιρα. Λαμβάνοντας υπόψη τη δομή και την αρχιτεκτονική του αποικιακού αρχοντικού στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο Blanc, πολλά από τα περίχωρα κατασκευάστηκαν για να μιμηθούν την παλιά αγγλική ατμόσφαιρα ενώ ενσωματώνουν μοντέρνα εξαρτήματα χρησιμοποιώντας έπιπλα και φωτιστικά κατά παραγγελία με ωραία λεπτομέρεια. Η επιμελημένη σχεδίαση επιτρέπει στο εστιατόριο να εξυπηρετεί τους πελάτες με ευελιξία, παρέχοντας παράλληλα ιδιωτικότητα και απόλαυση για όλους τους τύπους πελατών.

Όνομα έργου : Blue Chip Indulgence, Όνομα σχεδιαστών : Chaos Design Studio, Όνομα πελάτη : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Εστιατόριο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.