Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φωτογραφία

Coming of Age

Η Φωτογραφία Στην Ιαπωνία, το Coming of Age γιορτάζεται όταν τα κορίτσια και τα αγόρια γίνονται είκοσι ετών. Είναι μια σημαντική ευκαιρία όταν αφήνουν τους εφήβους τους και γίνονται ενήλικες με δικαιώματα, ευθύνες και ελευθερίες. Είναι μια επίσημη εκδήλωση μια φορά στη ζωή. Τα κορίτσια συνήθως φορούν κιμονό και τα αγόρια κιμονό ή δυτική στολή. Κάθε χρόνο η περίσταση γιορτάζεται τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου.

Όνομα έργου : Coming of Age, Όνομα σχεδιαστών : Ismail Niyaz Mohamed, Όνομα πελάτη : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Η Φωτογραφία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.