Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φωτογραφία

Coming of Age

Η Φωτογραφία Στην Ιαπωνία, το Coming of Age γιορτάζεται όταν τα κορίτσια και τα αγόρια γίνονται είκοσι ετών. Είναι μια σημαντική ευκαιρία όταν αφήνουν τους εφήβους τους και γίνονται ενήλικες με δικαιώματα, ευθύνες και ελευθερίες. Είναι μια επίσημη εκδήλωση μια φορά στη ζωή. Τα κορίτσια συνήθως φορούν κιμονό και τα αγόρια κιμονό ή δυτική στολή. Κάθε χρόνο η περίσταση γιορτάζεται τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου.

Όνομα έργου : Coming of Age, Όνομα σχεδιαστών : Ismail Niyaz Mohamed, Όνομα πελάτη : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Η Φωτογραφία

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.