Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Βίλα

Islamic

Η Βίλα Αυτό που ήταν μοναδικό σε αυτό το έργο είναι η διατήρηση του πολιτισμού και των παραδόσεων αυτής της αρχαίας πόλης, συγχώνευση του έργου με το γύρω περιβάλλον και ανάδειξη της ταυτότητας του πολιτισμού. Το έργο βρίσκεται σε μια κλιματική περιοχή υψηλής θερμοκρασίας, γι 'αυτό χρησιμοποίησα υλικά κατάλληλα για αυτό το κλίμα.

Όνομα έργου : Islamic, Όνομα σχεδιαστών : AHMED SAMY ELMESALLAMY, Όνομα πελάτη : AHMED ELMESALLAMY.

Islamic Η Βίλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.