Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει

E Drum

Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει Εμπνευσμένο από γυροσκόπια. η παράσταση συνδυάζει έναν αριθμό στοιχείων που μαζί δημιουργούν μια εξαιρετική εμπειρία. Η εγκατάσταση αλλάζει το σχήμα της και δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον για να παίζει ο ντράμερ. Το Edrum σπάει το φράγμα μεταξύ του ηχητικού φωτός και του χώρου, κάθε νότα μεταφράζεται σε φως.

Όνομα έργου : E Drum, Όνομα σχεδιαστών : Idan Herbet, Όνομα πελάτη : Teta Music , Cochavi&Klein.

E Drum Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.