Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Κοσμημάτων

Ataraxia

Η Συλλογή Κοσμημάτων Σε συνδυασμό με τη μόδα και την προηγμένη τεχνολογία, το έργο στοχεύει στη δημιουργία κοσμημάτων που μπορούν να κάνουν τα παλιά γοτθικά στοιχεία σε νέο στυλ, συζητώντας τις δυνατότητες του παραδοσιακού στο σύγχρονο πλαίσιο. Με το ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο το Gothic vibes επηρεάζει το κοινό, το έργο προσπαθεί να προκαλέσει μοναδική ατομική εμπειρία μέσω παιχνιδιάρικης αλληλεπίδρασης, διερευνώντας τη σχέση μεταξύ σχεδιασμού και φορέων. Οι συνθετικοί πολύτιμοι λίθοι, ως χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα, κόπηκαν σε ασυνήθιστα επίπεδες επιφάνειες για να ρίξουν τα χρώματα τους στο δέρμα για να ενισχύσουν την αλληλεπίδραση.

Όνομα έργου : Ataraxia, Όνομα σχεδιαστών : Yilan Liu, Όνομα πελάτη : Yilan Jewelry.

Ataraxia Η Συλλογή Κοσμημάτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.