Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία

Leman Jewelry

Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία Οπτική λύση για τη νέα ταυτότητα του Leman Jewelry ήταν ένα εντελώς νέο σύστημα για να εκθέσει την πολυτέλεια, την εξαιρετική αλλά εκλεπτυσμένη και ελάχιστη αίσθηση. Το νέο λογότυπο εμπνευσμένο από τη διαδικασία εργασίας Leman, την υπηρεσία σχεδιασμού υψηλής ραπτικής τους, δημιουργώντας όλα τα διαμάντια που περιβάλλουν ένα αστέρι ή ένα σύμβολο σπινθηρίσματος, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σύμβολο και επίσης αντηχεί το λαμπερό αποτέλεσμα του διαμαντιού. Στη συνέχεια, όλα τα υλικά ασφάλειας παράχθηκαν με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες για να τονίσουν και να εμπλουτίσουν την πολυτέλεια όλων των ολοκαίνουργιων οπτικών στοιχείων.

Όνομα έργου : Leman Jewelry, Όνομα σχεδιαστών : M — N Associates, Όνομα πελάτη : Leman Jewelry Vietnam.

Leman Jewelry Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.