Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Nanjing Fishing Port

Εστιατόριο Το έργο είναι ένα ανακαινισμένο εστιατόριο με τρεις ορόφους στο Ναντζίνγκ, καλύπτει περίπου 2.000 τ.μ. Εκτός από την τροφοδοσία και τις συναντήσεις, η κουλτούρα τσαγιού και η καλλιέργεια κρασιού είναι διαθέσιμες. Η διακόσμηση συνδέει μια ζωηρή νέα κινεζική αίσθηση από την οροφή έως την πέτρινη διάταξη στο πάτωμα. Η οροφή είναι διακοσμημένη με αρχαία κινεζικά αγκύλια και στέγες. Αποτελεί το κύριο στοιχείο του σχεδιασμού στην οροφή. Υλικά όπως ξύλο καπλαμά, χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι και ζωγραφική που υποδηλώνει νέα κινεζική αίσθηση αναμιγνύονται για να δημιουργήσουν ένα νέο κινεζικό χώρο αίσθησης.

Όνομα έργου : Nanjing Fishing Port, Όνομα σχεδιαστών : Yuefeng ZHOU, Όνομα πελάτη : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Nanjing Fishing Port Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.