Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σπίτι

Basalt

Σπίτι Χτισμένο για άνεση και κομψότητα. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός και αξιοσημείωτος μέσα και έξω. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ξύλο βελανιδιάς, παράθυρα κατασκευασμένα για να φέρουν άφθονο ηλιακό φως και είναι καταπραϋντικό για τα μάτια. Είναι μαγευτικό από την ομορφιά και την τεχνική του. Μόλις βρεθείτε σε αυτό το σπίτι, δεν μπορείτε παρά να παρατηρήσετε την ηρεμία και την αίσθηση της όασης που σας αναλαμβάνει. Η αύρα των δέντρων και των γύρω με τις ακτίνες του ήλιου κάνει αυτό το σπίτι ένα μοναδικό μέρος για να ζήσετε μακριά από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης. Το σπίτι Basalt είναι χτισμένο για να ευχαριστήσει και να φιλοξενήσει μια ποικιλία ανθρώπων.

Όνομα έργου : Basalt, Όνομα σχεδιαστών : Aamer Qaisiyah, Όνομα πελάτη : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Σπίτι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.