Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσάντα Για Κράνος

Toba Tank

Τσάντα Για Κράνος Το Toba προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το κράνος jet όταν παρκάρετε το όχημα. Πλήρως υδατοαπωθητικό και αντιδιαλυτικό, είναι επενδεδυμένα, εξοπλισμένα με φερμουάρ, κατασκευασμένα με ανακυκλωμένα υλικά ανάκτησης 87% και φορητά με το χέρι, τον ώμο και το σακίδιο. Το Toba καλωσορίζει το κράνος jet για προσαρμοσμένα προσωπικά αντικείμενα. Φορώντας το κράνος, γυρίζει μια τσάντα σχεδιασμού, άνετη και ανθεκτική. Ωστόσο, είναι φορεμένο, το φερμουάρ παραμένει προσκολλημένο στο σώμα για απόλυτη ασφάλεια. Για όλους και για κάθε περίσταση, εργασιακό περιβάλλον (αν κινούνται σε δύο τροχούς) και ελεύθερο χρόνο. Το πρώτο κάλυμμα για jet κράνος.

Όνομα έργου : Toba Tank, Όνομα σχεδιαστών : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Όνομα πελάτη : Toba Tank.

Toba Tank Τσάντα Για Κράνος

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.