Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σφραγίδα

Carimbo

Σφραγίδα Μια σφραγίδα για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη και του έργου του και τη μεταφορά του παντού. Αρχικά, η πρόθεση ήταν να βρούμε έναν τρόπο προσέγγισης του offline κόσμου. Κάτι σαν επαγγελματική κάρτα, μόνο πιο αριστοκρατικό, φθηνότερο και φιλικό προς το περιβάλλον. Έτσι, μια σφραγίδα (carimbo) ήταν η επιλογή. Μια υπογραφή. Το εσωτερικό του μέρος αντιπροσωπεύει τη σύγχυση και την όμορφη δημιουργική διαδικασία του Igor, ενώ το στρογγυλό πλαίσιο το τυλίγει σε ρευστότητα και του δίνει σκοπό. Αυτά τα δύο συνδυασμένα δημιουργούν μια υφή που μπορεί να διατρέχει το μελάνι, παρέχοντας την τέλεια υποστήριξη στην προσωπική του μάρκα. Επιτέλους, το Minion Pro γράφει με χαρά τα στοιχεία επικοινωνίας.

Όνομα έργου : Carimbo, Όνομα σχεδιαστών : Igor Pinheiro, Όνομα πελάτη : Igor Pinheiro.

Carimbo Σφραγίδα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.