Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι

Chiglia

Τραπέζι Το Chiglia είναι ένα γλυπτό τραπέζι του οποίου τα σχήματα θυμίζουν αυτά ενός σκάφους, αλλά αντιπροσωπεύουν επίσης την καρδιά ολόκληρου του έργου. Η ιδέα έχει μελετηθεί βάσει μιας αρθρωτής ανάπτυξης ξεκινώντας από το βασικό μοντέλο που προτείνεται εδώ. Η γραμμικότητα της δέσμης των δαχτυλιδιών σε συνδυασμό με τη δυνατότητα των σπονδύλων να γλιστρούν ελεύθερα κατά μήκος αυτού, εγγυώνται τη σταθερότητα του τραπεζιού, επιτρέποντάς του να αναπτυχθεί σε μήκος. Αυτές οι δυνατότητες το καθιστούν εύκολα προσαρμόσιμο στο περιβάλλον προορισμού. Θα αρκεί να αυξάνεται ο αριθμός των σπονδύλων και το μήκος της δέσμης για να ληφθούν οι επιθυμητές διαστάσεις.

Όνομα έργου : Chiglia, Όνομα σχεδιαστών : Giuliano Ricciardi, Όνομα πελάτη : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Τραπέζι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.