Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βίλα

Shang Hai

Βίλα Η βίλα ήταν εμπνευσμένη από την ταινία The Great Gatsby, επειδή ο άντρας ιδιοκτήτης είναι επίσης στον χρηματοοικονομικό κλάδο, και η οικοδέσποινα του αρέσει το παλιό στυλ αρτ ντεκό της Σαγκάης της δεκαετίας του 1930. Αφού οι σχεδιαστές μελέτησαν την πρόσοψη του κτιρίου, συνειδητοποίησαν ότι είχε επίσης στιλ αρ ντεκό. Έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο που ταιριάζει στο αγαπημένο στιλ αρ ντεκό της δεκαετίας του 1930 και είναι σύμφωνος με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Προκειμένου να διατηρήσουν τη συνοχή του χώρου, επέλεξαν μερικά γαλλικά έπιπλα, λαμπτήρες και αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν τη δεκαετία του 1930.

Όνομα έργου : Shang Hai, Όνομα σχεδιαστών : Guoqiang Feng and Yan Chen, Όνομα πελάτη : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Shang Hai Βίλα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.