Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καροτσάκι Με Επένδυση

Kali

Καροτσάκι Με Επένδυση Αυτό το καρότσι είναι ένα από τα στοιχεία της σειράς K του σχεδιαστή για τη μάρκα QUISO. Είναι κατασκευασμένο από όμορφα κατασκευασμένο μασίφ ξύλο. Ο στιβαρός και στιβαρός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για σερβίρισμα αλκοόλ στο τραπέζι του εστιατορίου. Για την ασφάλεια και την κομψότητα της υπηρεσίας, τα γυαλιά αιωρούνται από ένα μαξιλάρι, τα μπουκάλια ακινητοποιούνται με αντιολισθητική επίστρωση, οι βιομηχανικοί τροχοί έχουν ομαλή και αθόρυβη κύλιση.

Όνομα έργου : Kali, Όνομα σχεδιαστών : Patrick Sarran, Όνομα πελάτη : QUISO.

Kali Καροτσάκι Με Επένδυση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.