Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γυαλί Κονιάκ

30s

Το Γυαλί Κονιάκ Η εργασία σχεδιάστηκε για κατανάλωση κονιάκ. Είναι δωρεάν σε γυάλινο στούντιο. Αυτό κάνει κάθε κομμάτι γυαλιού ξεχωριστό. Το γυαλί είναι εύκολο να αρπάξει και φαίνεται ενδιαφέρον από όλες τις οπτικές γωνίες. Το σχήμα του γυαλιού αντανακλά το φως από διαφορετικές γωνίες προσθέτοντας επιπλέον απόλαυση στο πόσιμο. Λόγω του ισοπεδωμένου σχήματος του κυπέλλου, μπορείτε να τοποθετήσετε το ποτήρι στο τραπέζι όπως θέλετε να ακουμπάτε σε οποιαδήποτε από τις πλευρές του. Το όνομα και η ιδέα του έργου γιορτάζουν τη γήρανση του καλλιτέχνη. Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει τις αποχρώσεις της γήρανσης και επικαλείται την παράδοση της γήρανσης του κονιάκ που βελτιώνεται στην ποιότητα.

Όνομα έργου : 30s , Όνομα σχεδιαστών : Saara Korppi, Όνομα πελάτη : Saara Korppi.

30s  Το Γυαλί Κονιάκ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.