Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Urban Twilight

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών Ο χώρος είναι γεμάτος από πλούσιο σχεδιασμό, όσον αφορά τα υλικά και τις λεπτομέρειες που εφαρμόζονται στο έργο. Το σχέδιο αυτού του επίπεδου είναι λεπτού σχήματος Z, το οποίο χαρακτηρίζει τον χώρο, αλλά αποτελεί επίσης πρόκληση για την ευρεία και γενναιόδωρη χωρική αίσθηση για τους ενοικιαστές. Ο Σχεδιαστής δεν παρείχε τοίχους για να κόψει τη συνέχεια του ανοιχτού χώρου. Με αυτήν τη λειτουργία, το εσωτερικό δέχεται το φυσικό φως του ήλιου, το οποίο φωτίζει το χώρο για να κάνει την ατμόσφαιρα και να κάνει τον χώρο άνετο και ευρύ. Η χειροτεχνία περιγράφει επίσης τον χώρο με ωραίες πινελιές. Τα μεταλλικά και φυσικά υλικά διαμορφώνουν τη σύνθεση του σχεδιασμού.

Όνομα έργου : Urban Twilight, Όνομα σχεδιαστών : LiChun Chang, Όνομα πελάτη : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.