Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εστιατόριο Και Το Κατάστημα Udon

Inami Koro

Το Εστιατόριο Και Το Κατάστημα Udon Πώς μπορεί η αρχιτεκτονική να αντιπροσωπεύει μια γαστρονομική ιδέα; Το Edge of the Wood είναι μια προσπάθεια να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα. Ο Inami Koro ανακαλύπτει εκ νέου το παραδοσιακό ιαπωνικό πιάτο Udon, διατηρώντας παράλληλα τις κοινές τεχνικές προετοιμασίας. Το νέο κτίριο αντικατοπτρίζει την προσέγγισή τους επανεξετάζοντας τις παραδοσιακές ιαπωνικές ξύλινες κατασκευές. Απλοποιήθηκαν όλες οι γραμμές περιγράμματος που εκφράζουν το σχήμα του κτηρίου. Αυτό περιλαμβάνει το γυάλινο πλαίσιο που είναι κρυμμένο μέσα στους λεπτούς ξύλινους στύλους, την κλίση της οροφής και της οροφής και τις άκρες των κάθετων τοίχων που εκφράζονται όλα με μία μόνο γραμμή.

Όνομα έργου : Inami Koro, Όνομα σχεδιαστών : Tetsuya Matsumoto, Όνομα πελάτη : Miki City..

Inami Koro Το Εστιατόριο Και Το Κατάστημα Udon

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.